Online kookles

Dit is de online kookcursus voor de beginnende chefkok. Annemarie neemt je mee in de wereld van het blancheren, bedruipen en het bakken en braden. Je leert tal van nieuwe kookskills, verbreed je horizon en binnen no-time tover jij overheerlijke gerechten op tafel.

Eindelijk echt lekker leren koken!

Komt thuisbezorgd bij jou ook net iets te vaak over de vloer, brandt je biefstuk aan, of zijn jouw gerechten gewoonweg niet te eten? Dan is het tijd voor de online kookcursus van Kespis Kitchen. Misschien is het niet zo erg als hierboven beschreven, maar wil je wel graag lekkerder leren koken. Ook dan zijn de kooklessen ideaal voor jou!

De kooklessen zijn voor jou gemaakt als:

Je een echte keukenprins(es) wil worden

Graag zonder moeite gezonder wil eten

Dansend in de keuken wil staan

Ook wel eens zonder kookboek wil koken

In eigen tempo je kookskills wil verbeteren

Wel wat kookinspiratie kan gebruiken

Geen tijd hebt om naar een kookles te gaan.

Kookprogramma’s te langdradig vind.

Graag iets te kijken wil hebben tijdens het koken.

Wil leren koken wanneer het jou uitkomt.

De online kookles die je bekijkt wanneer het jou uitkomt!

In de basis kookles van Kespi’s kitchen leer je de basis van het koken en meer! In diverse modules worden kooktechnieken, talloze kook tips en weetjes met jou gedeeld waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Annemarie neemt je stap voor stap mee en tovert je om tot een ware keukenprins(es). Ze heeft zelf al meer dan 35 jaar kookervaring en runt haar eigen catering bedrijf. Het allermooiste is dat je de lessen kunt bekijken wanneer jij daar zin in hebt; lekker ontspannen in de trein, zondagmorgen op de bank, tijdens je lunchpauze of wanneer je in de sportschool staat. Kortom je volgt de cursus altijd wanneer het jou uitkomt. Je hebt er niks voor nodig, behalve je telefoon. Je kan alle informatie net zo vaak terugkijken als je wilt of nodig is.

Dit vinden anderen van de online kooklessen van Annemarie

  • WAT EEN AVOND!!Vorige week heb ik mijn 21-diner mogen vieren door te genieten van de kookkunsten van Annemarie en haar team van Kespi's Kitchen. Waar ik dacht dat het onmogelijk was, bewees Annemarie mij het tegendeel. 5 overheerlijke gangen in het thema 'La Dolce Vita' voor 38 gasten. Alvorens het diner brainstormde Annemarie actief mee met het opzetten van het menu. Het ene idee volgde het andere en binnen een korte tijd had ze een indrukwekkende combinatie van gerechten samen gesteld. We begonnen de avond met heerlijke amuses die bij de borrel werden uitgedeeld. Vervolgens gingen we met alle dames aan tafel om te genieten van een 'antipasti' van bieten en een 'primi' in de vorm van een paddenstoelen risotto, die werd gevolgd door een verfrissende spoom. Vervolgens serveerde Annemarie ons een heerlijke kalfsoester en ze sloot het spetterend af met een geweldige pannacotta van frambozen. Wat heb ik genoten! Ik stond onder de indruk van vlotheid waarmee alle gerechten moeiteloos op tafel werden gebracht. Alles werd tegelijkertijd geserveerd, wat een enorm relaxte sfeer met zich meebracht. Annemarie bewijst dat kwantiteit absoluut niet ten koste gaat van kwaliteit. Maar wat voor mij nog het meeste opviel was de PASSIE waarmee Annemarie in de keuken staat. Kespi's Kitchen is een aanrader voor iedereen!! Annemarie, bedankt

    Elise
  • Gisteren hebben wij een feestje gegeven en de catering laten verzorgen door Kespi’s Kitchen. In één woord SUBLIEM! Heerlijke gevarieerde borrelhapjes en daarna een buffet in Italiaanse sfeer, afgesloten met lekkere pannacotta. Alles was door Annemarie en haar staf tot in de puntjes geregeld. Vanaf de eerste oriënterende afspraak tot aan het ophalen van de spullen deze ochtend was het contact met Annemarie prettig, meedenkend, creatief en vooral ook gezellig en spontaan. Ondanks het warme weer van gisteren (de warmste 29ste juni sinds de start van de weerregistratie) werden de gerechten koel aangeleverd en op ijs geplaatst. Annemarie was ook tot 2 dagen voor ons feestje bereid de hapjes aan te passen in verband met de verwachtte warmte. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden waren vol lof over de hapjes en de gerechten. Kortom: Kespi’s Kitchen is een echte aanrader. Annemarie bedankt voor je goede zorgen.

    Paul

Kookles informatie aanvragen

Leuk dat je meer wil weten over onze online kooklessen. We denken graag met je mee! Neem daarom gerust even contact met ons op via onderstaand formulier of bel even met 0643655453, vinden we leuk.

Catering aanvraagOverige vragen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search