Grazing table

Wat is een grazing table?

Een verzameling aan overvloedig, heerlijk en gezond fingerfood die samen een waar kunstwerk vormen. Een bijzondere eetervaring met verschillende smaken, texturen, kleuren en opmaak.

Met oog voor kwaliteit en detail van de producten. Met passie voor smaken; kortom, een echte ontdekkingsreis over de tafel.

Een grazing table wordt gedekt in hoogtes om diepte en meer ruimte aan de tafel toe te voegen. De tafel wordt sfeervol en verzorgd opgemaakt en aangekleed met houten planken en eucalyptustakken.Het thema van elk event is voor ons een inspiratiebron!

We kijken ook wat de natuur te bieden heeft en gebruiken zoveel mogelijk producten van lokale ondernemers en werken het liefst met biologische, seizoensgebonden ingrediënten en producten. Daarnaast gebruiken we 100% afbreekbare disposables.

Wat vind je op tafel?

Diverse ambachtelijke kazen, kleine tartelettes, diverse soorten crackers & toastjes, knapperig brood, verschillende dips, fruit, gedroogd fruit, olijven, luxe gezouten nootjes, groentechips, verschillende soorten Italiaanse vleeswaren, mini-quiches in 3 smaken, gevulde, hartige soesjes en andere verrukkelijke delicatessen.

Prijs op aanvraag.

 

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de privé catering vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen