Catering op locatie

Catering op locatie

Wilt u thuis een feestje of diner geven en heeft u weinig tijd, wilt u zich laten verwennen, vindt u dat uzelf niet zo’n beste kok bent of heeft u gewoon geen zin in alle rompslomp? Dan kook ik graag voor u op locatie, bij u thuis of elders en door het gehele land.

In overleg met u stellen we het menu samen. U zult merken dat ik vaak verrassende en prikkelende suggesties doe. Bij Kespi’s Kitchen wordt met lef gekookt, gerechten met invloeden uit de hele wereld worden gecombineerd. Voor welk thema of menu u ook kiest, Kespi’s Kitchen tovert het smaakvol bij u op tafel. U heeft er geen omkijken naar!

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de catering op locatie vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen