Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kespis/domains/kespiskitchen.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Catering Oosterbeek | Op locatie of bij jou thuis! - Kespi's Kitchen

Kespi’s Kitchen: Catering in Oosterbeek

Eten brengt mensen dichter bij elkaar. Bij Kespi’s Kitchen maken wij hier graag onderdeel van uit. Met plezier, passie en creativiteit verzorgen wij daarom catering in Oosterbeek voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu luxe hapjes of salades, complete en stijlvolle lunches, bourgondische barbecues of een 21-diner, diner-buffet of een geheel verzorgd feest zijn, onze catering staat garant voor originele gerechten en een topavond!

Catering in Oosterbeek

Samen met haar gezin woonde Annemarie van Kespi’s Kitchen een aantal jaren in Zuid-Amerika. Het reizen liet haar al vroeg kennismaken met verschillende eetculturen. En zo is niets voor haar te gek. Heeft u een bepaald thema in gedachten en wilt u de gerechten daarop laten aansluiten, dan gaat ze met alle liefde voor u op zoek naar heerlijke recepten om het perfecte menu samen te stellen.

Alles kan, rekening houdend met uw wensen en budget, voor zowel particulieren als bedrijven. We verzorgen bedrijfscatering, maar bijvoorbeeld ook catering voor uw bruiloft, vanaf acht personen. De catering zelf wordt verzorgd in de regio Oosterbeek, Arnhem en Ede, waarbij de gerechten in Kespi’s Kitchen (voor-)bereid worden. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht.

Uiteraard staat Annemarie ook voor u klaar wanneer u bijzondere of specifieke wensen heeft. Voor bijvoorbeeld een verrukkelijk vegetarisch- of vegan menu kunt u ook bij ons terecht. Samen met u komt Annemarie tot een plan van aanpak dat geheel voldoet aan uw ideeën en zorgt ze voor een vlekkeloze uitvoering.

Catering in Oosterbeek op locatie

Wilt u thuis een feestje of diner geven en heeft u weinig tijd, wilt u zich laten verwennen, vindt u dat uzelf niet zo’n beste kok bent of heeft u gewoon geen zin in alle rompslomp? Dan kookt Annemarie graag voor u op locatie, bij u thuis of elders en door het hele land.

Annemarie stelt in overleg met u een uniek menu samen op basis van heerlijke recepten. U zult merken dat ze vaak verrassende en prikkelende suggesties doet om uw gerechten net iets extra’s te geven. Bij Kespi’s Kitchen wordt met lef gekookt. We combineren gerechten met invloeden uit de hele wereld, zodat u uw gasten straks echt de wow-factor kunt bieden. Voor welk thema of menu u ook kiest, onze Annemarie tovert het smaakvol bij u op tafel. U heeft er geen omkijken naar! Een high tea, borrelbord, saladebuffet of uitgebreid diner, het kan bij Kespi’s Kitchen allemaal allemaal. Dus bent u op zoek naar catering in Oosterbeek op locatie? Dan zit je bij Kespi’s Kitchen helemaal goed!

Catering voor uw bruiloft

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van uw leven. Een prachtig uitziend en buitengewoon heerlijk smakend diner maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Kespi’s Kitchen zorgt er met alle liefde voor dat, aan de hand van een aantal heerlijke recepten, deze feestelijke dag een extra culinair tintje krijgt. Onze catering in Oosterbeek is te boeken op locaties in heel de regio. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan. 

Bij Kespi’s Kitchen draait het primair om gerechten die erg lekker smaken, waarbij Annemarie gebruikmaakt van pure en verantwoordelijke ingrediënten. Daarnaast hecht ze zeer veel waarde aan de uitstraling van haar gerechten, de presentatie, sfeer en vooral de gezelligheid. U kunt ervan verzekerd zijn dat al haar gerechten worden bereid met liefde en aandacht.

Dus bent u op zoek naar catering op locatie of naar een cateraar voor een zakelijk evenement? Naast Oosterbeek verzorgen wij ook de catering in Arnhem, Ede en aangrenzende plaatsen. Kespi’s Kitchen catert door heel de regio en kookt desgewenst ook op locatie.

Dit vinden anderen van de catering van Kespi's Kitchen

  • WAT EEN AVOND!! Vorige week heb ik mijn 21-diner mogen vieren door te genieten van de kookkunsten van Annemarie en haar team van Kespi's Kitchen. Waar ik dacht dat het onmogelijk was, bewees Annemarie mij het tegendeel. 5 overheerlijke gangen in het thema 'La Dolce Vita' voor 38 gasten. Alvorens het diner brainstormde Annemarie actief mee met het opzetten van het menu. Het ene idee volgde het andere en binnen een korte tijd had ze een indrukwekkende combinatie van gerechten samen gesteld. We begonnen de avond met heerlijke amuses die bij de borrel werden uitgedeeld. Vervolgens gingen we met alle dames aan tafel om te genieten van een 'antipasti' van bieten en een 'primi' in de vorm van een paddenstoelen risotto, die werd gevolgd door een verfrissende spoom. Vervolgens serveerde Annemarie ons een heerlijke kalfsoester en ze sloot het spetterend af met een geweldige pannacotta van frambozen. Wat heb ik genoten! Ik stond onder de indruk van vlotheid waarmee alle gerechten moeiteloos op tafel werden gebracht. Alles werd tegelijkertijd geserveerd, wat een enorm relaxte sfeer met zich meebracht. Annemarie bewijst dat kwantiteit absoluut niet ten koste gaat van kwaliteit. Maar wat voor mij nog het meeste opviel was de PASSIE waarmee Annemarie in de keuken staat. Kespi's Kitchen is een aanrader voor iedereen!! Annemarie, bedankt

    Elise
  • Gisteren hebben wij een feestje gegeven en de catering laten verzorgen door Kespi’s Kitchen. In één woord SUBLIEM! Heerlijke gevarieerde borrelhapjes en daarna een buffet in Italiaanse sfeer, afgesloten met lekkere pannacotta. Alles was door Annemarie en haar staf tot in de puntjes geregeld. Vanaf de eerste oriënterende afspraak tot aan het ophalen van de spullen deze ochtend was het contact met Annemarie prettig, meedenkend, creatief en vooral ook gezellig en spontaan. Ondanks het warme weer van gisteren (de warmste 29ste juni sinds de start van de weerregistratie) werden de gerechten koel aangeleverd en op ijs geplaatst. Annemarie was ook tot 2 dagen voor ons feestje bereid de hapjes aan te passen in verband met de verwachtte warmte. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden waren vol lof over de hapjes en de gerechten. Kortom: Kespi’s Kitchen is een echte aanrader. Annemarie bedankt voor je goede zorgen.

    Paul

Yes, ik ben op zoek naar heerlijke gerechten en wil graag meer informatie over de catering van Kespi’s Kitchen.

Leuk dat je meer wil weten over onze catering mogelijkheden in Oosterbeek en omgeving. We denken graag met je mee! Neem daarom gerust even contact met ons op via onderstaand formulier of bel even met 0643655453, vinden we leuk.

Catering aanvraagOverige vragen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search