Catering in Oosterbeek

Eten brengt mensen dichter bij elkaar. Bij Kespi’s Kitchen maken wij hier graag onderdeel van uit. Met plezier, passie en creativiteit verzorgen wij daarom catering in Oosterbeek voor uiteenlopende gelegenheden. Of het nu luxe hapjes of salades, complete en stijlvolle lunches, bourgondische barbecues of een 21-diner, diner-buffet of een geheel verzorgd feest zijn, onze catering staat garant voor originele gerechten en een topavond!

Catering in Oosterbeek

Samen met haar gezin woonde Annemarie van Kespi’s Kitchen een aantal jaren in Zuid-Amerika. Het reizen liet haar al vroeg kennismaken met verschillende eetculturen. En zo is niets voor haar te gek. Heeft u een bepaald thema in gedachten en wilt u de gerechten daarop laten aansluiten, dan gaat ze met alle liefde voor u op zoek naar heerlijke recepten om het perfecte menu samen te stellen.

Alles kan, rekening houdend met uw wensen en budget, voor zowel particulieren als bedrijven. We verzorgen bedrijfscatering, maar bijvoorbeeld ook catering voor uw bruiloft, vanaf acht personen. De catering zelf wordt verzorgd in de regio Oosterbeek, Arnhem en Ede, waarbij de gerechten in Kespi’s Kitchen (voor-)bereid worden. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht.

Uiteraard staat Annemarie ook voor u klaar wanneer u bijzondere of specifieke wensen heeft. Voor bijvoorbeeld een verrukkelijk vegetarisch- of vegan menu kunt u ook bij ons terecht. Samen met u komt Annemarie tot een plan van aanpak dat geheel voldoet aan uw ideeën en zorgt ze voor een vlekkeloze uitvoering.

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de catering in Oosterbeek vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen