Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kespis/domains/kespiskitchen.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Catering Arnhem - Heerlijke gerechten op locatie - Kespi's Kitchen

Catering in Arnhem

Bent u op zoek naar catering in Arnhem voor bijvoorbeeld uit bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Kespi’s Kitchen verzorgen wij met veel plezier en de passie de catering en bedrijfscatering voor uiteenlopende evenementen en gelegenheden. Luxe hapjes en drankjes of complete bourgondische barbecues, bij Kespi’s Kitchen is alles mogelijk. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren? Geen probleem! Wij kunnen alle gerechten en menu’s aanpassen zodat deze perfect aansluiten aan uw wensen.

Wilt u meer weten over onze catering in Arnhem of wilt u direct een aanvraag doen? Neem dan contact met ons op.

Catering in Arnhem op locatie

Onze ruim opgezette keuken bevindt zich in de buurt van Arnhem. Hier bedenken en koken wij onze heerlijke gerechten en stellen wij onze menu’s samen. Naast catering in Arnhem verzorgen wij ook de catering in de regio van Arnhem zoals Oosterbeek en Heelsum. U kunt er voor kiezen om alle hapjes en drankjes kant-en-klaar door ons te laten bezorgen. Wilt u liever geen enkele omkijk naar het eten dan koken wij onze heerlijke gerechten ook graag op uw gewenste locatie.

Buffetten, complete barbecues, een diner of een gewoon hapjes en drankjes, wanneer u kiest voor Kespi’s Kitchen bent u verzekerd van heerlijke, originele gerechten met invloeden vanuit de hele wereld.

Catering in Arnhem van Kespi’s Kitchen

Welkom bij Kespi’s Kitchen, mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik ben woonachtig in het landelijke Heelsum in Gelderland. Vanaf jongs af aan is de liefde voor koken en catering mij met de paplepel ingegoten. Als jong meisje was ik vaak bij mijn moeder in de keuken te vinden. Hier mocht ik dan meehelpen, uitproberen en vooral alles proeven. Bij ons thuis was het altijd de normaalste zaak om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Mijn kookinspiratie haal ik overal vandaan. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, zowel in Nederland maar ook zeker in het buitenland wanneer ik op reis ben. Ook hou ik de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten en haal ik een hoop inspiratie uit kookboeken en tijdschriften.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering in Arnhem de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel passie en liefde.

Dit vinden anderen van de catering van Kespi's Kitchen

  • WAT EEN AVOND!! Vorige week heb ik mijn 21-diner mogen vieren door te genieten van de kookkunsten van Annemarie en haar team van Kespi's Kitchen. Waar ik dacht dat het onmogelijk was, bewees Annemarie mij het tegendeel. 5 overheerlijke gangen in het thema 'La Dolce Vita' voor 38 gasten. Alvorens het diner brainstormde Annemarie actief mee met het opzetten van het menu. Het ene idee volgde het andere en binnen een korte tijd had ze een indrukwekkende combinatie van gerechten samen gesteld. We begonnen de avond met heerlijke amuses die bij de borrel werden uitgedeeld. Vervolgens gingen we met alle dames aan tafel om te genieten van een 'antipasti' van bieten en een 'primi' in de vorm van een paddenstoelen risotto, die werd gevolgd door een verfrissende spoom. Vervolgens serveerde Annemarie ons een heerlijke kalfsoester en ze sloot het spetterend af met een geweldige pannacotta van frambozen. Wat heb ik genoten! Ik stond onder de indruk van vlotheid waarmee alle gerechten moeiteloos op tafel werden gebracht. Alles werd tegelijkertijd geserveerd, wat een enorm relaxte sfeer met zich meebracht. Annemarie bewijst dat kwantiteit absoluut niet ten koste gaat van kwaliteit. Maar wat voor mij nog het meeste opviel was de PASSIE waarmee Annemarie in de keuken staat. Kespi's Kitchen is een aanrader voor iedereen!! Annemarie, bedankt

    Elise
  • Gisteren hebben wij een feestje gegeven en de catering laten verzorgen door Kespi’s Kitchen. In één woord SUBLIEM! Heerlijke gevarieerde borrelhapjes en daarna een buffet in Italiaanse sfeer, afgesloten met lekkere pannacotta. Alles was door Annemarie en haar staf tot in de puntjes geregeld. Vanaf de eerste oriënterende afspraak tot aan het ophalen van de spullen deze ochtend was het contact met Annemarie prettig, meedenkend, creatief en vooral ook gezellig en spontaan. Ondanks het warme weer van gisteren (de warmste 29ste juni sinds de start van de weerregistratie) werden de gerechten koel aangeleverd en op ijs geplaatst. Annemarie was ook tot 2 dagen voor ons feestje bereid de hapjes aan te passen in verband met de verwachtte warmte. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden waren vol lof over de hapjes en de gerechten. Kortom: Kespi’s Kitchen is een echte aanrader. Annemarie bedankt voor je goede zorgen.

    Paul

Catering aanvragen

Leuk dat je meer wil weten over onze catering mogelijkheden. We denken graag met je mee! Neem daarom gerust even contact met ons op via onderstaand formulier of bel even met 0643655453, vinden we leuk.

Catering aanvraagOverige vragen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search