Catering in Arnhem

Bent u op zoek naar catering in Arnhem voor bijvoorbeeld uit bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Kespi’s Kitchen verzorgen wij met veel plezier en de passie de catering en bedrijfscatering voor uiteenlopende evenementen en gelegenheden. Luxe hapjes en drankjes of complete bourgondische barbecues, bij Kespi’s Kitchen is alles mogelijk. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren? Geen probleem! Wij kunnen alle gerechten en menu’s aanpassen zodat deze perfect aansluiten aan uw wensen.

Catering in Arnhem

Onze ruim opgezette keuken bevindt zich in de buurt van Arnhem. Hier bedenken en koken wij onze heerlijke gerechten en stellen wij onze menu’s samen. Naast catering in Arnhem verzorgen wij ook de catering in de regio van Arnhem zoals Oosterbeek en Heelsum. U kunt er voor kiezen om alle hapjes en drankjes kant-en-klaar door ons te laten bezorgen. Wilt u liever geen enkele omkijk naar het eten dan koken wij onze heerlijke gerechten ook graag op uw gewenste locatie.

Buffetten, complete barbecues, een diner of een gewoon hapjes en drankjes, wanneer u kiest voor Kespi’s Kitchen bent u verzekerd van heerlijke, originele gerechten met invloeden vanuit de hele wereld.

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de catering in Arnhem vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen