Bruiloft catering

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van uw leven. Een prachtig uitziend en buitengewoon heerlijk smakend diner maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Kespi’s Kitchen zorgt er met alle liefde voor dat, aan de hand van een aantal heerlijke recepten, deze feestelijke dag een extra culinair tintje krijgt. Onze catering in Oosterbeek is te boeken op locaties in heel de regio. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan. 

Bruiloft catering

Bij Kespi’s Kitchen draait het primair om gerechten die erg lekker smaken, waarbij Annemarie gebruikmaakt van pure en verantwoordelijke ingrediënten. Daarnaast hecht ze zeer veel waarde aan de uitstraling van haar gerechten, de presentatie, sfeer en vooral de gezelligheid. U kunt ervan verzekerd zijn dat al haar gerechten worden bereid met liefde en aandacht.

Dus bent u op zoek naar catering op locatie of naar een cateraar voor een zakelijk evenement? Naast Oosterbeek verzorgen wij ook de catering in Arnhem, Ede en aangrenzende plaatsen. Kespi’s Kitchen catert door heel de regio en kookt desgewenst ook op locatie.

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de bruiloft catering vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen