Bedrijfscatering

Bedrijfscatering op locatie

De keuken van Kespi’s Kitchen bevindt zich in de buurt van Arnhem. Op deze locatie bedenken wij nieuwe gerechten en stellen we de menu’s samen. Ons werkgebied is heel Nederland en kiest u voor de bedrijfscatering van Kespi’s Kitchen dan koken wij onze heerlijke gerechten op uw gewenste locatie.

Of het nu alleen hapjes en drankjes zijn, bedrijfslunches, barbecues, buffetten of een compleet diner, Kespi’s Kitchen staat garant voor lekkere en origineel gerechten. Deze gerechten met invloeden uit de hele wereld worden gecombineerd en speciaal naar uw wensen samengesteld. Voor welk menu of thema u voor uw bedrijfscatering ook kiest, wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd zodat u hier geen omkijken maar naar heeft.

Catering van Kespi's Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw catering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Wat anderen van de bedrijfscatering vinden

We hebben Annemarie gevraagd om de lunch te verzorgen voor onze bruiloft en het was in één woord geweldig! Een heerlijke fantastische driegangen lunch tot in de puntjes verzorgd door het hele team!

5/5

Sander de Bruin

Fantastisch catering bedrijf. Heerlijke lunch verzorgd voor de verjaardag van onze kinderen. Absoluut een aanrader. Dank je wel Annemarie!

5/5

Ernst groenteman

Ook deze keer was het weer genieten! Annemarie van Kespi’s Kitchen verzorgde en voortreffelijk diner. Divers en smaakvol!

5/5

Annemarie van den berg

Catering aanvragen