Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kespis/domains/kespiskitchen.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Bedrijfscatering - Heerlijke gerechten op locatie - Kespi's Kitchen

Bedrijfscatering

Bij Kespi’s Kitchen verzorgen wij bedrijfscatering voor uiteenlopende gelegenheden en evenementen. Of het nu gaat om luxe hapjes en drankjes of om complete bourgondische barbecues, alles is mogelijk. Heeft u zelf een thema in gedachten of bepaalde voorkeuren? Dan passen wij de gerechten hier natuurlijk op aan. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bedrijfscatering op locatie

De keuken van Kespi’s Kitchen bevindt zich in de buurt van Arnhem. Op deze locatie bedenken wij nieuwe gerechten en stellen we de menu’s samen. Ons werkgebied is heel Nederland en kiest u voor de bedrijfscatering van Kespi’s Kitchen dan koken wij onze heerlijke gerechten op uw gewenste locatie.

Of het nu alleen hapjes en drankjes zijn, bedrijfslunches, barbecues, buffetten of een compleet diner, Kespi’s Kitchen staat garant voor lekkere en origineel gerechten. Deze gerechten met invloeden uit de hele wereld worden gecombineerd en speciaal naar uw wensen samengesteld. Voor welk menu of thema u voor uw bedrijfscatering ook kiest, wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd zodat u hier geen omkijken maar naar heeft.

Bedrijfscatering van Kespi’s Kitchen

Mijn naam is Annemarie Koenen-Kasperts en ik woon in het landelijke Heelsum in Gelderland. De liefde voor koken en catering is mij met de paplepel ingegoten. Ik was vaak als jong meisje bij mijn moeder in de keuken te vinden en mocht dan altijd helpen, uitproberen en vooral proeven. Het was bij ons thuis de normaalste zaak van de wereld om uitgebreid alle hoogtepunten te vieren en daarbij was iedereen welkom!

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Dat kan overal zijn. Ik houd de laatste foodtrends nauwlettend in de gaten, ik kijk en vergelijk het aanbod in uiteenlopende winkels. Ik bezoek een grote variatie aan restaurants, voorts zijn mijn kookboeken, tijdschriften en de reizen die ik maak een grote bron van inspiratie.

Al deze kennis en ervaring zorgen ervoor dat ik voor uw bedrijfscatering de lekkerste gerechten kan bereiden, met veel liefde en aandacht.

Dit vinden anderen van de bedrijfscatering van Kespi's Kitchen

  • WAT EEN AVOND!! Vorige week heb ik mijn 21-diner mogen vieren door te genieten van de kookkunsten van Annemarie en haar team van Kespi's Kitchen. Waar ik dacht dat het onmogelijk was, bewees Annemarie mij het tegendeel. 5 overheerlijke gangen in het thema 'La Dolce Vita' voor 38 gasten. Alvorens het diner brainstormde Annemarie actief mee met het opzetten van het menu. Het ene idee volgde het andere en binnen een korte tijd had ze een indrukwekkende combinatie van gerechten samen gesteld. We begonnen de avond met heerlijke amuses die bij de borrel werden uitgedeeld. Vervolgens gingen we met alle dames aan tafel om te genieten van een 'antipasti' van bieten en een 'primi' in de vorm van een paddenstoelen risotto, die werd gevolgd door een verfrissende spoom. Vervolgens serveerde Annemarie ons een heerlijke kalfsoester en ze sloot het spetterend af met een geweldige pannacotta van frambozen. Wat heb ik genoten! Ik stond onder de indruk van vlotheid waarmee alle gerechten moeiteloos op tafel werden gebracht. Alles werd tegelijkertijd geserveerd, wat een enorm relaxte sfeer met zich meebracht. Annemarie bewijst dat kwantiteit absoluut niet ten koste gaat van kwaliteit. Maar wat voor mij nog het meeste opviel was de PASSIE waarmee Annemarie in de keuken staat. Kespi's Kitchen is een aanrader voor iedereen!! Annemarie, bedankt

    Elise
  • Gisteren hebben wij een feestje gegeven en de catering laten verzorgen door Kespi’s Kitchen. In één woord SUBLIEM! Heerlijke gevarieerde borrelhapjes en daarna een buffet in Italiaanse sfeer, afgesloten met lekkere pannacotta. Alles was door Annemarie en haar staf tot in de puntjes geregeld. Vanaf de eerste oriënterende afspraak tot aan het ophalen van de spullen deze ochtend was het contact met Annemarie prettig, meedenkend, creatief en vooral ook gezellig en spontaan. Ondanks het warme weer van gisteren (de warmste 29ste juni sinds de start van de weerregistratie) werden de gerechten koel aangeleverd en op ijs geplaatst. Annemarie was ook tot 2 dagen voor ons feestje bereid de hapjes aan te passen in verband met de verwachtte warmte. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden waren vol lof over de hapjes en de gerechten. Kortom: Kespi’s Kitchen is een echte aanrader. Annemarie bedankt voor je goede zorgen.

    Paul

Bedrijfscatering aanvragen

Leuk dat je meer wil weten over onze bedrijfscatering mogelijkheden. We denken graag met je mee! Neem daarom gerust even contact met ons op via onderstaand formulier of bel even met 0643655453, vinden we leuk.

This guide is going to share with you writing essays service a few of the common writing styles you need to know.

Catering aanvraagOverige vragen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search